HALLO. Smoothe det er så digg, jeg bare elsker det. I vertfall dem min mamma lager. Men dette ble et veldig litte innlegg.

Idag har jeg bare skrevet ferdig øve arket til Musikk prøve vi skal ha til mandagen. Men reste av kveld skal jeg bare slappe av med smoothe, julebrus, godteri, tv. 


Hvis det er noe dere lurer på om oss skriv >HER< i spørsmålsrunde vi har!


Liker du smoothe? Hva har du gjort idag?

€MagicTractor

kjøpt på søstrene grenes. Tok dem opp for noen dager siden opp på veggen! :)


Yo, yo! what's up? Nei da, jeg bare tuller er litt glad siden det er fredag og er ferdig med å ha prøve i RLE, vi hadde om hindusimen. Men må egentlig øve på musikk hele helgen :( , vi har om hippitiden. Men jeg( ellinor) og min mamma skal kasnsje ta en tur på kino i morgen, siden det er sånn halv pris greier på kino. Vi har faktisk også selgt pølser på skolen idag, det var faktisk kjempe morsomt :D

Skal du på kino? Har du hat prøve i Hindusismen? :) 

€MagicTractor

 
Hallo, det er helt sykt at det er 1.novemberidag.Tenk at oktober alle rede har hvert og om en måned er det fram med julekaleder. Idag har vi bare gjort lekser. Jeg Ellinor har forsatt vondt etter turen hos tannlegen :) Men nå sitter jeg og gjør lekser. Er det bare meg eller syns jeg vi snakker mye om lekser, skole og sånne ting!? Men nå må jeg over til lekser igjen! XD HEHE. 


jenny greide å sett fast håret i den hulemaskinen! HAHA. xD

Hva har du/dere gjort idag?

€MagicTractor
HALLO

Idag har det ikke skjedd stort. Har bare øvd,øvd og  ja bare øvd mye liksom. Men hva mer skal jeg skrive jo, jeg var hos tannlegen jeg fikk noen sånn strikker i tenna blir gal, får ikke tygd ånkelig. Men nå må jeg gå hade.
€MagicTractor


HALLO.
Jeg gikk inn på topplista i fredrikstad og så, ser jeg at det står MagicTractor. Jeg ble så glad at jeg hoppet nesten i taket.Jeg er så glad at vi har kommet på den lista, 96. er jo bra det da.

Men nå må jeg gjøre ferdig lekser til mandag og så må jeg lese til Naturfags prøva. Det blir gøy. Men når jeg er ferdig med, hadde jeg tenkt å ta meg en tur ut og ta bilder med kamera, hvis det ikke klikker igjen.

Men nå er det en bie som gikk rett i vinduet her. HAHA, taper!

Er du på topplista der du bor? Hva skal du idag?

€MagicTractor

broren til jenny, hadde laget muffins. Som vi fikk :D
veldig sosiale, sitter rundt en pc. Se på ho under boret ??


Det skulle egentlig komme mange andre bilder, men så klikket kamera og alle bildene var plutselig borte.

Hva har dere gjort idag?


€MagicTractor

jeg skrev ikke akkurat det der saa pen, siden jeg maate skrive det fort ned! xDJa her kom det noen bilder fra dagen i gaar, det var ikke en sånn spennede dag. siden det ble mye øving.i


i neste innlegg, kommer gjeste innlegge fra Alexandra .  håper dere legger igjen en kommentar, og kansje titter innom bloggen hennes :D


Må du øve mye til prøver?

€MagicTractor

 
Hallo sweet people! Det er mandag, en ny uke kommer. Det virker som jeg er veldig glad idag men det er jeg ikke, jeg skal nemlig på konferanse jeg gruer meg som om jeg skal til tannlegen, neste vere! xD

Vi skal ha et gjeste innlegg snart, av en veldig god venn av åss. Hun heter Alexandra, trykk >HER< hvis du vil komme til bloggen hennes. Vi har tenkt til at DU kan beste hva hun skal skrive om her på denne bloggen. Så bare skriv i vei, i kommentar felte, da hadde vi blitt så gald.

Men nå må jeg øve til Engelsk gloseprøve vi har i morgenog øve litt mer til Naturfag prøva jeg har til Torsdagen før jeg dra på koret.


et bilde fra pc, siden jeg er igjen på min pappas pc ;P

Hva vil du at Alexandra skal skrive om? Hva skal u gjøre idag?

€MagicTractor
Hello :D Today we were in sweden !! HAHA, det var litt engelsk i denne bloggen idag. Ja, vi var i sverige i stad. Vi skulle egentlig bare kjøpe sko, men det ble litt annet handel på meg(ellinor) også da, siden vi først var der.

Først idag hadde jeg (ellinor) framføring i Mat & Helse. Jeg hadde om Grønnsaker og poteter. Den skulle vare i 5 min, men varte i 10 min. Jenny lagde grønnsaks suppe NAM!! (NOT) Etterpå skulle vi ha samfunnsfag prøve om 1814-1914.


dette bilde er fra sommerferie på Tangen!!! Savner sommer,sol,solbriller, å bade og hytta!


kommer bilder fra innkjøpet senere!

Har du hat framlegg i Mat & Helse? Hva har du gjort idag?

€MagicTractor
 Hei xD

Serr her er det øving for fult liksom, øver både på det ene og det andre. Øver på Norsk film oppgave som vi skal ha i morgen, og til samfunnsfags prøva til fredagen om Norge fra 1814- 1914 DIGG!!!

Jo jeg sa i forrige innlegg at jeg skulle legge ut flere bilder fra i går, men tror ikke jeg rekke det idag sorry. Men skal prøve enn eller annen dag ( håper jeg )
Er dem ikke kjempe søte <3


jeg fant ikke noe bedre bilde en det over, sitter på min pappas data og skriver. Fordi den har å,æ,ø det har ikke min pc ( min er engelsk)

Har dere mange prøver og framlegg? 

€MagicTractor
Hallo!!! Overskriften sier mye,  det har vært en utrolig fin dag.....NOT!!! Jeg har sykt vondt i hode,armer, ben egentlig alt xP Fordi vi hadde gym idag, og han enne i klassen holdt opp den kassa og jeg skulle ta opp en sånn ball greie ting, og han snakket med noen og slapp den og den falt redt ned i hodet mitt, DUST!!! Vi hadde bare styrke i TO TIMER KRISE!!! Men nå koser jeg meg med at jeg er ferdig med leksene jeg tokk med hjem idag. Nå ser jeg på "Sinnasnekkern" resten av kvelden!


Dette er et bilde fra pc som alle har, har bare redigert litt !!! :D


Trykk HER for vi trenger deres hjelp til å finne ut hva vi skal blogge om :)

Hva skal du gjøre resten av kvelden?

MagicTractor
Hei. Det er Ellinor som blogger.

For noen timer siden kom jeg hjem fra Kristiansand.Det var utrolig korselig å hvere der hos dem, siden vi er dere bare hver sommer.  Vi var der fra Mandag til idag (onsdag) Det gikk så fort, da er det et år til neste gang da. Hadde tenkt til å legge ut noen bilder fra Kristiansand., men jeg får ikke lagt inn bilder på denne PC. I morgen blir det tur til hytta, skal hvere der til 6.Juli siden 7.Juli skal jeg få regulering, gruer meg veldig siden jeg skal ha både oppe og nede. Håper jeg ikke blir mobba da.

Får ikke blogg så mye da jeg er på hytta,siden det ikke er nett.Så det blir dårlig blogging fra meg denne sommeren.


//weheartit//

Hva skal du i morgen? Skal du få regulering?


-MagicTractor
hellu alle sammen nå kan du følle oss på Facebook. på Magictracor.blogg.notrykk  her!

~Jenny & Ellinor<3
Heisann

Nå driver jeg egentlig å rydder. Men orker liksom ikke å rydde rommet når det er så fint vær ute. Så tenkt å slenge på meg det fine jeg kjøpte i går i Sverige. ( Kommer sikkert bilde av det jeg har på senere ) Men nå stikker jeg ut eller noe.

___________________________________________________________________________________________

Jeg skal ha en liten PAUSE fra Mandag til Onsdag kveld siden da skal jeg til familien i Kristiansand.Ha en God sommer alle sammen,det skal jeg !

Hva skal du idag ?

-MagicTractor
Det har seg sånn at jeg fikk meg en ny PC til jul av mine foreldre. Helt til det skjedde noe 15.06 altså onsdag forje uke. Da gikk skjermen på den PC i stykker, den var ikke et halvt år en gang. Det var helt forferdelig, det føltes som hele verden gikk under der jeg satt og så sjokka på PC skjermen. Kunne ikke skjekke Facbook,blogg.no og alt det andre jeg driver med på PC. Men så ser jeg mamma sitt med en av de PC jeg hadde glemt at vi hadde, så nå kan jeg endelig blogge,facebook og redigere bilder. Men nå er jeg glad,men alle bildene mine ligger på den ødelagte PC men,men. Men livet kan gå videre for det :-)

Har dette skjedd med deg også?

-MagicTractor
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


November 2011
Oktober 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011


K a t e g o r i e rBlogg
Foto
Gjeste innlegg
Hverdag
Innkjøp
Kamera vaares
Musikk
Musikk lister
Om oss ( Ellinor)
Om oss ( Jenny)
Om oss begge! xD
Outfit
Overskrift
Photo
Sommer!
spørsmålsrunde!
Ukens topp.....
Video

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits